kopplaatje

Ik ben Els Broeders en woon samen met mijn man Harry, twee honden en een poes in een vrij huis met rondom een grote tuin aan de rand van Rotterdam. Samen hebben we twee dochters en vier kleinkinderen.

Mijn eerste baan begon op kantoor als stenotypiste. 10 Jaar lang heb ik op kantoor gewerkt en verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Maar op de lange duur gaf dat geen voldoening. Ik ben toen alternatieve opleidingen gaan volgen, o.a. Yoga, Natuurgeneeskunde, Mandala-tekenen, Chakratherapie en Tekentherapie.

Na de Yoga-academie in Aalst(Belgiƫ) ben ik Yogales gaan geven in Rotterdam en de Hoekschewaard.
Tevens heb ik de HBO opleiding Natuurgeneeskunde in Amsterdam gevolgd. Eigenlijk louter als interesse en niet zozeer om een praktijk te starten. Ik wilde meer weten over het functioneren van het fysieke lichaam, ziekteverschijnselen en voeding. De eerste modules anatomie en pathologie heb ik dan ook met zeer veel interesse gevolgd. Ik genoot van deze studie, zodat ik ben doorgegaan en alle modules heb gehaald. Zo kwam ik uiteindelijk in het bezit van een einddiploma Natuurgeneeskunde. De opleiding die ik gevolgd heb bestaat niet meer.

Wat ik ook heel graag deed, was tekenen. Heerlijk om met een kleurpotlood over het papier te gaan en te laten komen wat komt. Toen ik eens een aantal mandalatekeningen zag op een tentoonstelling was ik verkocht. Dat wilde ik ook. Toen ben ik begonnen met de opleiding mandala-tekenen bij Aurora in Goirle. Daarnaast heb ik de opleiding tekentherapie gedaan bij Lisa Borstlap in Zutphen. 10 Jaar heb ik mandala-tekenles gegeven. De opleiding tekentherapie gaf verdieping aan de mandala-tekenlessen. Het was een zeer boeiende periode van groei en inzicht.

De computer heeft ertoe geleid cursussen te volgen waarin ik mijn creativiteit op een andere manier tot uiting kon brengen. Bij Annemieke van PSP-Dutch heb ik cursussen gevolgd en zo geleerd goed met het programma Paint Shop Pro om te gaan. Van het een komt het ander en ben me verder gaan ontwikkelen in het maken van scripts. Ik ben lid geworden van Seniorweb en heb daar verschillende cursussen scriptschrijven gevolgd. o.a. Rew-lessen, DSC-lessen en VML-scripts.

Verder geef ik nog steeds yogalessen in Puttershoek en Westmaas.
Daarbij ben ik bezig met het bouwen van mijn website. Ik heb de cursus Dreamweaver gevolgd bij NHA.

 

 

      Free Counter
      Gastenboek                   Website het laatst bijgewerkt: 26.09.2019